fbpx
Privacy beleid

Bekijk ons privacybeleid.

Datum laatste update: april 2020

Welkom op https://www.anascrystal.care (de “Site”), een website beheerd door ANAS Crystalcare BV, een in Nederland geregistreerd bedrijf met registratienummer 71471057, btw-nummer NL858728394B01 en met maatschappelijke zetel te Weteringschans 58E, 1017 SH, Amsterdam, Nederland (“ANAS Crystalcare”, “wij”, “ons”, “onze”).

ANAS Crystalcare waardeert zijn klanten en respecteert hun privacy. Alle informatie die we over u verzamelen, wordt met de grootste zorg en veiligheid bewaard. Uw bezoek aan onze site en uw gebruik van een van de diensten of functies die we bieden, is onderworpen aan onze algemene voorwaarden waarvan dit privacybeleid deel uitmaakt. Dit beleid (samen met onze gebruiksvoorwaarden en andere documenten waarnaar hierin wordt verwezen) vormt de basis waarop alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen of die u aan ons verstrekt, door ons worden verwerkt. Lees het volgende zorgvuldig door om onze opvattingen en praktijken met betrekking tot uw persoonlijke gegevens en hoe we ermee omgaan te begrijpen. Door deze site te bezoeken of diensten of functies te gebruiken die op deze site worden aangeboden, accepteert u vrijelijk en stemt u in met de praktijken die worden beschreven in dit privacybeleid.

We verzamelen niet bewust of opzettelijk informatie van kinderen onder de 13 jaar. Als u jonger bent dan 13 jaar mag u onze site bekijken, maar u mag geen aankopen doen, registreren of persoonlijke informatie aan ons verstrekken. Als we ons ervan bewust worden dat we per ongeluk persoonlijke informatie hebben ontvangen van een bezoeker onder de 13 jaar op de site, zullen we de informatie uit onze administratie verwijderen.

In het kader van de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming betekent persoonlijke informatie alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare persoon; een identificeerbare persoon is iemand die direct of indirect kan worden geïdentificeerd (bijv. naam en voornaam, geboortedatum, enz.) (“Persoonsgegevens”) en de gegevensbeheerder is ANAS Crystalcare BV, een in Nederland geregistreerd bedrijf met KVK 71471057, BTW-nummer NL858728394B01 en gevestigd te Weteringschans 58E, 1017 SH, Amsterdam, Nederland.

  1. INFORMATIE DIE WE VAN U VERZAMELEN

Informatie die u ons geeft. U kunt ons informatie over u geven door formulieren in te vullen op onze site https://www.ANASCrystal.care of door per telefoon, e-mail of anderszins met ons te corresponderen. Dit omvat informatie die u verstrekt wanneer u zich registreert om onze site te gebruiken (wat u moet doen als u enkele van de diensten en functies die we op onze site aanbieden) wilt gebruiken, zich wilt abonneren op onze service of een bestelling op onze site wilt plaatsen. Deze informatie kan uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en bankpas- of kaartinformatie bevatten (als u een bestelling op onze site wilt plaatsen). Wanneer u zich bij ons registreert, kunt u uw persoonlijke gegevens bekijken in ‘Mijn account’. U kunt ‘Mijn account’ rechtstreeks openen om persoonlijke gegevens te wijzigen, bijvoorbeeld als u uw adres wijzigt. Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u eenvoudig op de link ‘wachtwoord vergeten’ op de register- of inlogpagina en wordt er een e-mail met uw gedecodeerde wachtwoord verzonden naar het e-mailadres dat u oorspronkelijk heeft opgegeven. Informatie die we over u verzamelen. Met betrekking tot elk bezoek aan onze site kunnen we automatisch de volgende informatie verzamelen:

  • technische informatie, waaronder het IP-adres (Internet Protocol) dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden, uw aanmeldingsgegevens, browsertype en -versie, tijdzone-instelling, typen en versies van browserplug-ins, besturingssysteem en platform; en
  • informatie over uw bezoek, inclusief de volledige Uniform Resource Locators (URL) clickstream naar, door en van onze Site (inclusief datum en tijd); producten die u hebt bekeken of waarnaar u op zoek was; reactietijden van pagina’s, downloadfouten, duur van bezoeken aan bepaalde pagina’s, informatie over pagina-interactie (zoals scrollen, klikken en mouse-overs) en methoden die worden gebruikt om weg te bladeren van de pagina en elk telefoonnummer dat wordt gebruikt om onze klantenservice te bellen .
  • Informatie die we van andere bronnen ontvangen. We kunnen informatie over u ontvangen als u een van de andere websites gebruikt die we beheren of andere diensten die we leveren. In dit geval hebben we u bij het verzamelen van die gegevens geïnformeerd dat deze intern kunnen worden gedeeld en gecombineerd met gegevens die op deze site zijn verzameld. We werken ook nauw samen met derde partijen (waaronder bijvoorbeeld zakenpartners, onderaannemers in technische, betalings- en bezorgdiensten, advertentienetwerken, analyseproviders, zoekinformatieproviders, kredietinformatiebureaus) en kunnen van hen informatie over u ontvangen.
  1. COOKIES

Onze site gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers van onze site. Dit helpt ons om u een goede ervaring te bieden wanneer u door onze site bladert en stelt ons ook in staat onze site te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor gedetailleerde informatie over de cookies die we gebruiken en de doeleinden waarvoor we ze gebruiken.

  1. GEBRUIK GEMAAKT VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

We gebruiken persoonlijke gegevens die over u worden bewaard op de volgende manieren:

Informatie die u ons geeft. We zullen deze informatie gebruiken met betrekking tot:

Beheer van onze site en uitvoering van ons contract met u: de informatie die u ons geeft is nodig om ons in staat te stellen (i) om uw bestelling uit te voeren (inclusief het bevestigen van uw bestelling en om met u te communiceren als er een probleem is met betrekking tot de uitvoering van uw bestelling) ; (ii) zorg ervoor dat uw bestelling correct wordt afgeleverd; (iii) uw account onderhouden; (iv) boekhouding, facturering, rapportage en audit; (v) authenticatie en identiteitscontroles; (vi) krediet-, debet- of andere betalingsverificatie; (vii) incasso; (viii) veiligheid, beveiliging, gezondheid, opleiding, juridische en administratieve doeleinden.

Klantenservice bieden om ons legitieme belang als winkelier na te streven: we vragen om uw contactgegevens, zoals uw e-mailadres en telefoonnummer en bestelgegevens, zodat we al uw vragen over het gebruik van onze site kunnen beantwoorden en u kunnen informeren over de status van uw bestelling en andere klantenservice, zoals het identificeren van uw vereisten en winkelvoorkeuren. Om die klantenservice te bieden, kunnen we uw gegevens gebruiken voor statistische en marktanalyse; casestudy’s, onderzoek en ontwikkeling door ons of een derde partij die we aanwijzen als gegevensverwerker, maar daarbij worden uw persoonlijke gegevens geanonimiseerd voor gebruik door deze partijen. Ze zullen uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer niet ontvangen.

Direct marketing: we willen u op de hoogte houden van onze nieuwste producten, promotie-aanbiedingen en evenementen om uw winkelervaring bij ons te verbeteren. We kunnen de informatie die u verstrekt en de informatie die we over u verzamelen gebruiken om een ​​beeld van uw interesses op te bouwen, zodat we onze communicatie op u kunnen afstemmen om ervoor te zorgen dat ze relevant en interessant voor u zijn, zodat we u, wanneer u onze site bezoekt, pas uw ervaring aan zodat het gemakkelijker is om bij ons te winkelen.

Elektronische marketing. Als u een bestaande klant bent, zullen we alleen via elektronische weg (e-mail of sms) contact met u opnemen over goederen en diensten die analoog zijn aan die welke het onderwerp waren van een eerdere verkoop. Anders nemen wij alleen elektronisch contact met u op als u daar uitdrukkelijk mee heeft ingestemd. Als u een nieuwe klant bent, en waar wij geselecteerde derde partijen toestaan ​​uw gegevens te gebruiken, zullen wij (of zij) alleen elektronisch contact met u opnemen als u hier uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven.

Andere marketing. We nemen alleen contact met u op per post of telefoon als u hiermee heeft ingestemd.

Afmelden voor direct marketing: u kunt zich op elk moment afmelden voor elektronische of postmarketing onder de voorwaarden uiteengezet in secties 9 en 10 van dit privacybeleid.

Onze service: om u op de hoogte te stellen van wijzigingen in onze service.

Onze site: om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze site op de meest effectieve manier voor u en voor uw computer wordt gepresenteerd, en zodat we uw ervaring met het gebruik van onze site kunnen verbeteren.

Persoonsgegevens die we over u verzamelen. We zullen deze informatie gebruiken met betrekking tot:

Beheer van onze site: om onze site te beheren en voor interne operaties, inclusief probleemoplossing, data-analyse, testen, onderzoek, statistische en onderzoeksdoeleinden. We kunnen informatie verzamelen van bezoekers van onze site en deze analyseren om een ​​beeld op te bouwen van hoe mensen onze site gebruiken. Dit helpt ons om de service die we u bieden te verbeteren.

Siteverbetering: om onze site te verbeteren om ervoor te zorgen dat inhoud op de meest effectieve manier voor u en uw computer wordt gepresenteerd

Klantenservice bieden om ons legitieme belang als detailhandelaar na te streven: De informatie die we van u verzamelen, stelt ons in staat om (i) u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze service, wanneer u daarvoor kiest, (ii) te meten of te begrijpen de effectiviteit van advertenties die we aan u en anderen aanbieden en om u relevante advertenties te leveren, en (iii) om u en andere gebruikers van onze site suggesties en aanbevelingen te doen over goederen of diensten die u of hen kunnen interesseren.

Beveiliging van onze site: Als onderdeel van onze inspanningen om onze site veilig te houden.

Persoonsgegevens die we van andere bronnen ontvangen. We kunnen deze informatie combineren met informatie die u ons geeft en informatie die we over u verzamelen. We kunnen deze informatie en de gecombineerde informatie gebruiken voor de hierboven uiteengezette doeleinden (afhankelijk van de soorten informatie die we ontvangen).

  1. BEKENDMAKING VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS – ONTVANGERS VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

Van tijd tot tijd behouden we de diensten van andere zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde bedrijven en individuen om namens ons functies uit te voeren in verband met de succesvolle werking en voortdurende verbetering van deze site. Deze bedrijven of individuen worden aangewezen als gegevensverwerkers. We kunnen uw informatie delen met geselecteerde derde partijen die passende beveiligingsniveaus bieden voor de bescherming van persoonsgegevens, waaronder:

Zakenpartners, leveranciers en onderaannemers voor de uitvoering van elk contract dat we met hen of u aangaan (bijvoorbeeld om uw bestelling te verwerken en uw account te onderhouden, inclusief de autorisatie en validatie van creditcard- of debetkaarttransacties, de levering) diensten, de analyse van gegevens). Deze bedrijven of individuen kunnen toegang krijgen tot uw Persoonsgegevens om hun functie te vervullen, maar mogen dergelijke informatie niet voor andere doeleinden gebruiken;

Adverteerders en advertentienetwerken die we aanstellen om ons te helpen en die de gegevens nodig hebben om namens ons relevante advertenties voor u te selecteren en weer te geven;

Aanbieders van analyses en zoekmachines die ons helpen bij het verbeteren en optimaliseren van onze site.

Wij verstrekken uw persoonlijke gegevens niet aan andere bedrijven of individuen voor hun marketingdoeleinden, tenzij u bij uw registratie heeft aangegeven dat u informatie wilt ontvangen over de producten, aanbiedingen en diensten van andere bedrijven.

We kunnen uw persoonlijke gegevens bekendmaken aan andere derde partijen:

  • In het geval dat we een bedrijf of activa verkopen of kopen, in welk geval we uw persoonlijke gegevens kunnen vrijgeven aan de potentiële verkoper of koper van een dergelijk bedrijf of activa;
  • Als ANAS Crystalcare of vrijwel al haar activa worden overgenomen door een derde partij, in welk geval de persoonsgegevens die zij over haar klanten bewaart, een van de overgedragen activa zijn;
  • Als we verplicht zijn om uw Persoonsgegevens openbaar te maken of te delen om te voldoen aan een wettelijke verplichting, of om onze gebruiksvoorwaarden of leveringsvoorwaarden en andere overeenkomsten af ​​te dwingen of toe te passen; of om onze rechten, eigendommen of veiligheid (of de rechten, eigendommen, veiligheid van onze klanten of anderen) te beschermen, worden uw persoonlijke gegevens overgedragen. Dit omvat het uitwisselen van informatie met andere bedrijven en organisaties met het oog op bescherming tegen fraude en vermindering van het kredietrisico.
  1. WAAR WE UW PERSOONLIJKE GEGEVENS – TRANSFERS – BEVEILIGING OPSLAAN EN VERWERKEN

De gegevens die we van u verzamelen, kunnen worden overgedragen naar en opgeslagen op een bestemming buiten het land waarin ze oorspronkelijk zijn verzameld. Dit kan overdrachten buiten de Europese Economische Ruimte (EER) omvatten (inclusief naar de VS). De reden voor deze overdracht is dat sommige van de bewerkingen die we nodig hebben om ons contract met u te voltooien zich buiten de EER bevinden, bijvoorbeeld dat persoonsgegevens kunnen worden verwerkt door personeel dat buiten de EER werkt en dat voor ons werkt of voor een van onze leveranciers. Dit personeel kan zich onder meer bezighouden met de uitvoering van uw bestelling, de verwerking van uw betalingsgegevens en het verlenen van ondersteunende diensten. Door uw persoonlijke gegevens in te dienen, gaat u akkoord met deze overdracht, opslag of verwerking.

Als we Persoonsgegevens overdragen naar een land buiten de EER, zullen we passende waarborgen bieden door een van de volgende overdrachtsoplossingen toe te passen:

De ontvangende partij van de gegevens bevindt zich in een door de Europese Commissie erkend land dat een passend niveau van gegevensbescherming biedt, zoals vastgesteld door de Europese Commissie overeenkomstig Richtlijn 95/46 / EG / de Algemene verordening gegevensbescherming (inclusief certificering voor het privacyschild voor in de VS gevestigde entiteiten); of

De ontvangende partij van de gegevens heeft ermee ingestemd deze gegevens te verwerken in overeenstemming met de “standaardcontractbepalingen” voor gegevensbeheerders of gegevensverwerkers die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie;

We hebben bindende bedrijfsregels opgesteld met de ontvangende partij die voldoen aan de toepasselijke wetgeving.

We gebruiken de nieuwste sterke coderingstechnologie om ervoor te zorgen dat alle transactiegegevens volgens de hoogste standaard worden beschermd. Transactiegegevens omvatten alle creditcard- of bankpasgegevens, uw persoonlijke contactgegevens, samen met andere namen en adressen die u opgeeft wanneer u een bestelling plaatst voor levering op een ander adres, en uw aankoopgeschiedenis. Als u uw toestemming hebt gegeven voordat u de gegevens invoert die nodig zijn voor het bestelproces, zal onze site uw ANAS Crystalcare-accountgegevens bewaren, zoals uw naam, adres, e-mailadres en aankoopgeschiedenis. Elke keer dat u inlogt op uw ANAS Crystalcare-account om een ​​nieuwe bestelling aan te maken, moet u uw creditcardgegevens opnieuw invoeren. Waar we u een wachtwoord hebben gegeven (of waar u heeft gekozen) waarmee u toegang krijgt tot bepaalde delen van onze site, bent u verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van dit wachtwoord. We vragen je om je wachtwoord met niemand te delen.

Helaas is de overdracht van informatie via internet niet helemaal veilig. Hoewel we ons best zullen doen om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de veiligheid van uw gegevens die naar onze site worden verzonden niet garanderen; elke verzending is op eigen risico. Zodra we uw informatie hebben ontvangen, zullen we strikte procedures en beveiligingsfuncties gebruiken om ongeoorloofde toegang te voorkomen.

  1. RECHTEN VAN GEGEVENSONDERWERPEN

Als betrokkene en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving heeft u het recht op het volgende:

  • Een recht op toegang tot een kopie van de informatie in de persoonlijke gegevens die we over u bewaren;
  • Een recht om bezwaar te maken tegen verwerking die waarschijnlijk schade of leed veroorzaakt of veroorzaakt;
  • Een recht om verwerking voor direct marketing te voorkomen;
  • Een recht om onjuiste persoonsgegevens te laten corrigeren, vergrendelen, wissen of vernietigen; en
  • Een recht om vergoeding te eisen voor schade veroorzaakt door een schending van de toepasselijke wetgeving.
  1. GEGEVENSBEHOUD EN VERNIETIGING

We slaan gegevens op zolang het nodig is om de producten en diensten aan u en anderen te leveren en zolang we wettelijk verplicht zijn om dit te doen. Informatie die aan uw account is gekoppeld, wordt bewaard totdat uw account wordt verwijderd, tenzij we de gegevens niet langer nodig hebben om producten en diensten te leveren, of totdat er geen wettelijke vereisten zijn om deze te behouden. Wanneer we geen persoonlijke gegevens meer nodig hebben, verwijderen en vernietigen we deze veilig.

  1. WEBSITES VAN DERDEN

Onze site kan van tijd tot tijd links bevatten naar en van de websites van onze partnernetwerken, adverteerders en gelieerde ondernemingen. Als u een link naar een van deze websites volgt, houd er dan rekening mee dat deze websites hun eigen privacybeleid hebben en dat wij geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid aanvaarden voor dit beleid. Controleer dit beleid voordat u persoonlijke gegevens naar deze websites verzendt.

  1. E-MAIL EN SMS OPT-OUT

U kunt ons op elk moment vertellen om u geen marketingcommunicatie te sturen (i) per e-mail door op de afmeldlink te klikken in de marketing-e-mails die u van ons ontvangt of (ii) per sms door de instructies van het STOP-bericht te volgen. Als u zich bij ons heeft geregistreerd, kunt u zich ook afmelden voor het ontvangen van marketing-e-mails en / of sms-berichten door u aan te melden bij uw account en uw voorkeuren te wijzigen.

  1. POST-MAIL OPT-OUT

U kunt ons vragen om u geen marketingcommunicatie meer per post te sturen door de instructies te volgen die mogelijk in een bepaalde promotie zijn opgenomen. Als u zich bij ons heeft geregistreerd, kunt u zich ook afmelden voor het ontvangen van post van ons door in te loggen op uw account en uw voorkeuren te wijzigen.

  1. TOEGANG TOT EN WIJZIGING VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

Toepasselijke wetten geven u het recht op toegang tot informatie over u. Uw recht op toegang kan worden uitgeoefend in overeenstemming met de toepasselijke wetten. We zullen binnen een maand reageren op uw toegangsverzoek, in overeenstemming met de wet. Onder voorbehoud van de toepasselijke wetgeving, hebt u ook het recht om onjuistheden in uw persoonlijke gegevens bij te werken en te corrigeren, en de informatie te laten blokkeren of verwijderen, indien van toepassing. U kunt uw persoonlijke gegevens wijzigen door naar ‘Mijn account’ te gaan of een verzoek indienen om uw persoonlijke gegevens te wijzigen of te verwijderen door een e-mail te sturen naar info@anascrystal.care of door ons te schrijven op:

Klantenservice ANAS Crystalcare

Weteringschans 58E

1017 SH Amsterdam

Nederland

U kunt ook een klacht indienen of voorkomen dat uw persoonlijke gegevens worden gebruikt voor andere doeleinden dan waarvoor ze oorspronkelijk zijn verzameld door contact met ons op te nemen als het bovenstaande e-mailadres, postadres of telefoonnummer.

  1. RECHT OM TE WISSEN

Verzoeken om verwijdering of verwijdering van uw persoonlijke gegevens, inclusief informatie die online is gepubliceerd of verwerkt, moeten worden gericht aan info@anascrystal.care

  1. RETENTIEBELEID

We bewaren uw Persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor ze zijn verzameld of niet langer dan wettelijk is voorgeschreven.

  1. WIJZIGINGEN IN ONS PRIVACYBELEID

Alle wijzigingen die we in de toekomst in ons privacybeleid aanbrengen, worden op deze pagina geplaatst. Kom regelmatig terug om updates of wijzigingen in ons privacybeleid te zien.

  1. CONTACT

Vragen, opmerkingen of verzoeken met betrekking tot dit privacybeleid zijn welkom en moeten worden gericht aan info@anascrystal.care.

Als u van mening bent dat ANAS Crystalcare de wetgeving inzake gegevensbescherming heeft geschonden, kunt u een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (“DPA”), zoals wettelijk bepaald.

  1. GEEN AFSTAND

Geen enkele mislukking en geen vertraging van ANAS Crystalcare bij het uitoefenen van enig recht, rechtsmiddel, bevoegdheid of voorrecht van ANAS Crystalcare onder dit privacybeleid en geen enkele handelswijze tussen ons zal worden opgevat of gebruikt als een afstandsverklaring, noch zal enige of gedeeltelijke uitoefening van enig recht, rechtsmiddel, bevoegdheid of voorrecht sluit elke andere of verdere uitoefening daarvan uit of de uitoefening van enig ander recht, rechtsmiddel, bevoegdheid of voorrecht van ANAS Crystalcare.

  1. RECHT, RECHTSGEBIED EN TAAL

Op deze Site, alle inhoud hierin en eventuele contracten die zijn aangegaan naar aanleiding van het gebruik van deze Site is Nederlands recht van toepassing. De partijen bij een dergelijk contract komen overeen zich te onderwerpen aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van Amsterdam, Nederland. Alle contracten worden in het Nederlands of Engels gesloten.

Producten toegevoegd aan uw winkelwagen